5.Preview dan save!
2
Budak Perasan Comel

First update of 2013 !


Assalamualaikum !

Ya allah ! ainna x update agi taon nih kan kan kan ?
bukan apa , kna duduk asrama  arh . pape pon best gilas udok asrama .
x mo balik ja rasa .ahhaaa XD . jumpa oam baru plak tuff .
ohyeayhh ! paham op ? oam batu tuf oam yang ainna minat la . minat cam dah naik gila dah !
opss ! lain kali la ekk kita talking2 pasal tuf .


 tadaa ! pic ainna ngan sis ainna . Comel x kami ? :p
dia x btul , dia nak kiss ainna ;3 . gurau jah .
maaf jika trasa ingin muntah . yucks !
eikkk ! x sabar rasa nak masuk asrama balik ! nak tngok muka dia .
ya allah ! hensem nya ciptaan mu . lalala <3

rasa nak buat blog nih cam diary plak . nak crita pasal ainna ngan dia jah .
boleyh ? nanti nak snap pic dia bbanyak , then masukkan kat dalam fb ngan blog .
korang jangan melting kat dia sudaa . x jadi nak ltak .
ahaaa ! bubbye ! sayam awak !


-Ainna-  
LoveLove
Love

2 comments:

  1. http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

    Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete