5.Preview dan save!
27
Budak Perasan Comel

Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part 3


Assalamualaikum

skali lg saia join segmen . ^_^


klik banneer kalau nk join !

-30 follower jewp .
-negeri terengganu

beeress ! siap !
0
Budak Perasan Comel

Giveaway : Jom Join My 1st Giveaway By Anna


Assalamualaikum 

setelah lame x update blog , kini Yana kembali lagi dengan contenst  yg yana join .
korang nak jugak ?
klil banner dkat bawah nim .



hadiah menarik untuk dimenangi !
bookmark , tudung , selendang , dan banyak lagi !
0
Budak Perasan Comel

selamat hari raya !



Assalamualaikum


pjam clik , pjam clik , esok luse dah nak raya kam ?
rasa sekejap aje puasa .hurm ?

x di yana ada bukak fb , waa , ramai betoi oam ltak pic then bwad caption ary raye .
yana x bwad lah ye . yana malas nak buad bende cam gini .
yana kalau edit pic raya pom , rasa malas nal ltak dkat fb . kat blog pun ok ler .


*edit sendiri k

persiapan raya korang camne ? yana simple2 jewp .
eyh , agak2 yana bleyh x duit raya ? hurm !
6ti yana nak uad bli handphone bawu ngan duit raya 2 !
hi3 . tinggi betol angan2 yana kam ? skali -skale jewp .
ok , bye !

p/s : jangan main mercun tau , bahaye !


0
Budak Perasan Comel

blajaq bahasa teganu jum !



Assalamualaikum

wah , lama btoi yana x updat blog kam ?
sorry for that k . x di , tngah yana layan fb , yana tjumpa pic nim .
mmang bst r pic nim . ha3 . korang nak blajak cakap oam tganu ?
mai sama2 kita baca !


*tkan pic kalau nk tngok lbih jlas

~ slamat mmbaca : ikhlas dari yana ! ~