5.Preview dan save!
1
Budak Perasan Comel

Comeback :p


Assalamualaikum yaa !

ok nothing tu share haha saje boring . haha . ok from now on cakap aku aku jela tak payah nak ber ainna ainna sangat la jadi diri sendiri sudah hahaha

ok shhhh . 


my coursemate . diploma in fashion and dressmaking of kolej vokasional dungun :)
Insyaallah nanti keluar jadi designer yang success semue :)

0
Budak Perasan Comel

Lame nak Mamposs :p



Assalamualaikum .

Yaaaa here we meet agai after three years tak blogging . haha . last buke selepas pmr bohh ! haha . lame mane dok buke . nasib laa ingat lagi gane nk main blog blog ni.
mintak maap laa baru reti nk buke hahaha :'))

Puah benanyee . dok tau nok royat gapo . kk . Tahun ni umo 18 dhh .
hm . makin hari makin dewase , tapi perangai masih same . dok berape nk matang . haha .
ehh jangan gtau orang :p 

now i'm student of kolej vokasional dungun :)

haha blanje gambo se dulii pe nyekit pom . hahaha. sekarang dah masuk tahun ke 3 . 
due tahun doh mereput situ hm lemas gok kadang . Tapi nye takpela demi diploma . diploma ngat tek .


haaaa . agak agak kalu tengok gambar tuh tau k kos nape ? haha . kos hospitality fashion and dressmaking youu . ouchh . sori menggedik sikit haha mapuh aa care nape kokrang op . haha .
emmm nk lanje ag aa gambar haha


acting je tuhh sebab kene buat eviden hahaha . kk
sokay la . sapa sini jeh . pape roger . 

Contact me maybe ?

Instagram - __ainnamohd
Wechat- meyxxna98
Twitter - @ainnanaaa