5.Preview dan save!
2
Budak Perasan Comel

Freebies : ohsemm header .


Assalamualaikum !

nak kasi freebies nih . meh dekat2 sikit .
ni ainna nak bai freebies , lain kali ainna buat tuto camne nak buat lak eyh .
ada orang request sebenarnya .










ok . only that .ainna guna font sama jewp .
 maaf kalau x mnarik minat anda , dan komen sikit kalau amik .
3
Budak Perasan Comel

Alahai , Kawaii x Blog Ainna ?


Assalamualaikum ! 

yeayh ~ sempena tahun baru kononyalah , ainna buat perubahan sikit dekat blog ainna .
ehh ? sikit kewp ? entah lar .
nampak kawaii lah konon . ha3 . wateber lah kan .
still dengan warna yang sama  , pink campur purple . tema ?
x tau lah . tapi ainna banyak guna gambar rilakkuma . so , temanya
rilakkuma lah tu .

Funny Bunny

wakakaka ~ ok , kekuranan idea untuk berfikir . x tau nak taip apa .
btw , komen lah sikit blog ainna nih . banyak pun x apa .
ainna lupa lah pulak nak print scrint blog ainna yang belum ainna edit jadi camni .
ok , bye . pendek betul kan entry ainna kali nih ?
2
Budak Perasan Comel

Lama Gilas x Update !


Assalamualaikum !

wacchhaa ! lama betull kan ainna x update blog ?
last update pun 2 mingu lepas . kot ? sekaran nim ainna banyak dkt blogskin .
bagi skin free . hiks2 . tapi , masa ainna x da kerja semallam adik ainna 
suruh ainna update blog ainna nih . bagus3 .
so , ainna update lah sekejap . ainna ulang , seejap .

Panda again...

comel kan panda tuh ? *x da ayat nk buat .
ok2 . now , ainna nak share skin ainna yang ainna baru buat .
ainna baru ja contribute tadi . ainna rasa , dlam banyak2 skin ainna buat , yang ni paling comel .
betul , x tipu . hi3 .


skin ainna yang baru . wee ~ klik SINI kalau rasa nak download .
ada orang suruh buat tuto sebenarnya , tapi ainna malas lagi nak buat sekarang nim .
masa pun terhad . ok , byee ~

2
Budak Perasan Comel

Skin Ainna Pun Masuk Hotskin ! ;)


Assalamualaikum !

entry untuk berkogsi kegembiraan . haha !
siyes terkejut . tadi , time ainna bukak blogskin , ainna tengok skin ainna jadi hotskin.
x sangka betul ainna taw ! bukan nak bangga , cuma nak berkongsi .
walaupun x lah pelik mana pun dan x lah hebat mana pun .
nih 2nd time taw skin ainna jadi hotskin . nak tengok ? meh tengok bawah .
x nak tengok ? sila tutu blog ainna . ok ?


mana satu ainna punye ? tuh tuh .yang warna biru  tuh .
tajuk dia neverland . tai yang nampak sekarang 'neve' jah . korang nak tak .
kalau nak ,korang boleh klik donwnload kat bawah .


tekan blgger main kalau nak download .
ok ? kalau korang nak komen , komen lah yup . bagi bintang skali .
wakawakawaka . ok3

bubbye !




0
Budak Perasan Comel

Freebies : Doodle Pakai Baju Tidur *limited edition


Assalamualaikum !

fullamak . baru abis buat doodle . penat giler !
limited edition ? hik3 . bukan selalu ainna buat yang macam nih .
lebih2 lagi ada 3 warna jewp . btw , ainna guna warna yang biasa orang guna .
apalagi kalau bukan pink , biru , dan purple . kan ?






re-freebies ? diharamkan sama sekali . paham ?
terima kassih , tq ;)




0
Budak Perasan Comel

Follow + D'board Style 2


Assalamualaikum

huish ! gilas ! lame ainna x update blog kan ?
maklumlah , cuti sekolah . ape lagi ? cuti-cuti malaysia ler ~
btw , sekarang nim ainna x mo berstory-story . nak kasi freebies je k .










4 colour jah ainna buat . x sempat nak buat semalam .






0
Budak Perasan Comel

Freebies : Food Cursor


Assalamualaikum !

cursor datang ! hik 3 
ainna pasti korang msti pnah tng0k cursor ni kan ?
kalau x pnah , sila buat2 pnah . ok ? lets go !
udos2 jah hom .
















righ click to c0py image url .



castlecastlecastle