5.Preview dan save!
1
Budak Perasan Comel

Segmen : Saya nak header free by Jannah


Assalamualaikum!

wee~! saja jah join segmen pasal header nih.


ayat 1-Ainna zieyha
font ayat - Singer Mears
colour -FF33CC
ayat 2 - talking about myself
font ayat 2 - peach sundress~
colour 2 -CC33FF
doodl3 - http://2.bp.blogspot.com/-N-bYquLoHRM/UC8_bnWzvzI/AAAAAAAABLI/-24l7bpikzE/s320/4.PNG

tAg - bALQIS


1
Budak Perasan Comel

My Doddle Collection From Them


Assalamualaikum !

nak kongsi2 sikit ary nim . kongsi apa ?
kongsi doodle yang di kasi oleh mereka khas untuk ainna .
hi3 . join segmen mreka buat , tu yang ainna dapat tuh .






From : Nizam



From : Wan Kaze



From : Aisyah Hazirah

ok , x dak mood nak taip panjang-panjang .hi 3 . tata .
2
Budak Perasan Comel

Buat Header lagi | entry ainna paling panjang .kot ?


Assalamualaikum


tajuk nya , x habis2 pasal header kan ? ;>
sabar bro , sabar , ni bukan pasal header jah bro . ni pasal nak kongsi blog
orang ni bro . *tak tahu knapa ainna suka sbut 'bro'skarang .
blog orang tu ialah blog sibling adik ainna sndiri .
bukan orang lain pun . =..=


ok , yg p'tama nak kongsi blog ainna sndiri dulu .
sabor2 , bukan blog nim , tapi blog ainna 1 lagi . blog untuk ltak doodle 
yang ainna buat . smua doodle yang ainna pnah buat t'sorok kat situ .
kah3 ! ok , kat bawah header blog ainna satu lagi .
gambar forteen jugak you know ?

! Blog sampingan Ainna!

http://itimewayana.blogspot.com/
hajat nak tukar link blog tu sbenarnya . tapi slalu lupa . ok , nyanyuk .
kih3 .
nim contoh doodle  yang ada kat blog tuh . doodle macam ainna pin ainna
taruk kat situ jugak .


next , blog akak ainna . nim blog baru dia .blog lama dia
dah tak boleh pakai dah .ish-3 ! ksian ko bro !

♥ Nescafe Ais ♥
http://nescafiais.blogspot.com/
akak ainna ada buat doodle gak . ainna tolong ajarkan bro ! btw , c0mey gak
dia buat . pandai2 lah korang cari sndiri kat blog dia .
nim c0ntoh yang dia buat . chubby right ?


yang brikut nya , blog adik ainna . baru jah buat brapa ary lpas .
follower pun x dak lagi .hi3 .sbab tu lar nak promote nim .
arap follow lar yaw .opss ! lupa lak . kat bawah nih header yang akan dia
ltak . so , maknanya , skarang dia x guna lagi header nih tapi akan diguna
jika ainna ada masa untuk ltak kat dalam blog dia .



http://hudasempoijer.blogspot.com/
mmang kosong kan blog dia . kalau ada masa , ainna akan tolong
edit blog dia . opss~! tak payah kasi tahu , ainna mmang rajin pun .;p
lawa x header blog adik ainna?
lawa dari ainna punya kan ? nak buat untuk ainna sbenarnya . tapi budak nim buat
gatal2 dia nak yang ainna punya ! ish~!

ouh ! ungu smuanya ! kalau ainna buat , mmang warna ungu lah .
kan ? kan ? tol x bro ?
kalau doodle pulak , yang ainna buat untuk akak ainna comel . kan ?

ok , ainna tahu entry nim panjang gilas . tapi , ni lah
entry ainna yang paaaallliiiinnngggg panjang .so ,diharapkan korang baca .
jangan lupa komen ? assalamualaikum :>*sbenarnya , pnuh
dngan gambar jah .

p/s : kalau nak suruh tolong buat header b0ley jah .
3
Budak Perasan Comel

Comel x header ainna tuh ?


Assalamualaikum

ok , lame x berstory  . banyak kasi freebies je kan ? kan ?
tadi kan , ainna bukak fb . x de motif pun sebenarnya buka fb tuh .
suke2 jah . tapi , bile ainna tengok noti ainna kan ,korang tau ape yang
ainna tau ? ouhh ~ mesti lah tau kan .

tadaaa ~! my favourite idol like ainna punye post .
wohhooo . ainna post kat fanpage die kelmarin . x sangke pulak dia like .
ehh ! lupe pulak nak kasi tau sape . He is ...
Ariz Lufias . yang kumpulan forteen tuh .
yang paling  kiut miut tuh .jadi , ainna pun saje2 lah  download photo die .
pastu , mase nak buat header , ainna terfikir nak letak gambar die .
apa salah nye kan ?


jadi lah hasilnya seperti header ainna di atas . comel x ?
doodle tuh ainna buat . saje je try letak kat header .
hah ! tu ! tngok name izzue , ariz ,one dengan ameer tuh .
terselit jugak nama ainna .kwang3

ouekeh3 ! nampaknye tuan punye lappy ni dah nak mengamuk .
lappy ni adik ainna punye .saje pinjam .try gune . kecik bro !
peace ^_^v


1
Budak Perasan Comel

Cute Kawaii Icon


Assalamualaikum ;3

hah hah . kawaii x icon tu ? he3
ainna jumpa kat 1 laman web .jadi, ianya bukan dicuri dari blog lain .
understand ? sape x paham sile angkat kaki anda sebagai tande x paham .













 sebelum nak g0dek2 , dipersilakan untuk mengomen terlebih dahulu .
ok? chaww !
0
Budak Perasan Comel

Freebies :Follow + D'board Style 1


Assalamualaikum 

skarang ainna b'cita2 nak buat banyak2 freebies . ha2
ary nim jah ainna bagi 2 free . ok , kna cpat !







ada kcacatan sikit warna ungu tuf =..=



hah ! hah ! k0men lha taw ! peace !






0
Budak Perasan Comel

Freebies : Social Logo


Assalamualaikum !

Ainna nak kasi freebies nih . ainna pun x tau apa jenis freebies ainna nak bagi .
sbab blum pnah kot orang kasi freebies cam ni .
alaa ~ kat header ainna tu ada logo2 blog , facebook , Twitter , yang
tu lah ainna nak bagi . smuanya ainna buat sndiri . dan logo YouTube tuh ,
ainna buat warna mrah jah . spatutnya warna mrah campur hitam kan ?
hi3 . sorry lah blogger skalian .









ok ? ada 1 x dapat upload . tak tau logo apa yunk .kih3

0
Budak Perasan Comel

Dia Super Hensem ! _Ariz Lufias_


Assalamualaikum ;3

sbelum ni , ainna ada share pasal kumpulan forteen kan ?
aha ! ainna minat gile2 kat salah sorang ahli kumpulan tuh .siapa dia ?
dia ialah lelaki yang paling hensem dan c0mel dalam group tuh !
hang tahu ? dia tuh cute gilas !

ohh ~ ainna jatuh hati pada dia . kahkahka !
ok , ainna over ! :p 
lupa lak nak kasi tau sape . mesti korang suspen kan ? kalau x suspen,
silalah buat2 suspen . =..=
dia ialahhhh ... Ariz Lufias !

 

hensem kan ? ainna punye tuh , jangan amik . bhahaha !

Full Name dia ialah Saiful Ridzuan Abdul Hamid.
lebih dikenali sbagai Ariz Lufias !
umur dia 23 thn for this year taw !

Hui ! stiap kali ainna on9 fb , ainna mesti teng0k fanpage dia . 
looking gambar2 dia .kih3

 

nak sangat jumpa dia . group nih akan buat show kat kuantan tau ?
nak tengok ! nak tengok !

k lah !ainna nak dengar lagu lak nim . peace ^_^v