5.Preview dan save!
2
Budak Perasan Comel

Freebies : ohsemm header .


Assalamualaikum !

nak kasi freebies nih . meh dekat2 sikit .
ni ainna nak bai freebies , lain kali ainna buat tuto camne nak buat lak eyh .
ada orang request sebenarnya .










ok . only that .ainna guna font sama jewp .
 maaf kalau x mnarik minat anda , dan komen sikit kalau amik .
3
Budak Perasan Comel

Alahai , Kawaii x Blog Ainna ?


Assalamualaikum ! 

yeayh ~ sempena tahun baru kononyalah , ainna buat perubahan sikit dekat blog ainna .
ehh ? sikit kewp ? entah lar .
nampak kawaii lah konon . ha3 . wateber lah kan .
still dengan warna yang sama  , pink campur purple . tema ?
x tau lah . tapi ainna banyak guna gambar rilakkuma . so , temanya
rilakkuma lah tu .

Funny Bunny

wakakaka ~ ok , kekuranan idea untuk berfikir . x tau nak taip apa .
btw , komen lah sikit blog ainna nih . banyak pun x apa .
ainna lupa lah pulak nak print scrint blog ainna yang belum ainna edit jadi camni .
ok , bye . pendek betul kan entry ainna kali nih ?
2
Budak Perasan Comel

Lama Gilas x Update !


Assalamualaikum !

wacchhaa ! lama betull kan ainna x update blog ?
last update pun 2 mingu lepas . kot ? sekaran nim ainna banyak dkt blogskin .
bagi skin free . hiks2 . tapi , masa ainna x da kerja semallam adik ainna 
suruh ainna update blog ainna nih . bagus3 .
so , ainna update lah sekejap . ainna ulang , seejap .

Panda again...

comel kan panda tuh ? *x da ayat nk buat .
ok2 . now , ainna nak share skin ainna yang ainna baru buat .
ainna baru ja contribute tadi . ainna rasa , dlam banyak2 skin ainna buat , yang ni paling comel .
betul , x tipu . hi3 .


skin ainna yang baru . wee ~ klik SINI kalau rasa nak download .
ada orang suruh buat tuto sebenarnya , tapi ainna malas lagi nak buat sekarang nim .
masa pun terhad . ok , byee ~

2
Budak Perasan Comel

Skin Ainna Pun Masuk Hotskin ! ;)


Assalamualaikum !

entry untuk berkogsi kegembiraan . haha !
siyes terkejut . tadi , time ainna bukak blogskin , ainna tengok skin ainna jadi hotskin.
x sangka betul ainna taw ! bukan nak bangga , cuma nak berkongsi .
walaupun x lah pelik mana pun dan x lah hebat mana pun .
nih 2nd time taw skin ainna jadi hotskin . nak tengok ? meh tengok bawah .
x nak tengok ? sila tutu blog ainna . ok ?


mana satu ainna punye ? tuh tuh .yang warna biru  tuh .
tajuk dia neverland . tai yang nampak sekarang 'neve' jah . korang nak tak .
kalau nak ,korang boleh klik donwnload kat bawah .


tekan blgger main kalau nak download .
ok ? kalau korang nak komen , komen lah yup . bagi bintang skali .
wakawakawaka . ok3

bubbye !




0
Budak Perasan Comel

Freebies : Doodle Pakai Baju Tidur *limited edition


Assalamualaikum !

fullamak . baru abis buat doodle . penat giler !
limited edition ? hik3 . bukan selalu ainna buat yang macam nih .
lebih2 lagi ada 3 warna jewp . btw , ainna guna warna yang biasa orang guna .
apalagi kalau bukan pink , biru , dan purple . kan ?






re-freebies ? diharamkan sama sekali . paham ?
terima kassih , tq ;)




0
Budak Perasan Comel

Follow + D'board Style 2


Assalamualaikum

huish ! gilas ! lame ainna x update blog kan ?
maklumlah , cuti sekolah . ape lagi ? cuti-cuti malaysia ler ~
btw , sekarang nim ainna x mo berstory-story . nak kasi freebies je k .










4 colour jah ainna buat . x sempat nak buat semalam .






0
Budak Perasan Comel

Freebies : Food Cursor


Assalamualaikum !

cursor datang ! hik 3 
ainna pasti korang msti pnah tng0k cursor ni kan ?
kalau x pnah , sila buat2 pnah . ok ? lets go !
udos2 jah hom .
















righ click to c0py image url .



castlecastlecastle
1
Budak Perasan Comel

Segmen : Saya nak header free by Jannah


Assalamualaikum!

wee~! saja jah join segmen pasal header nih.


ayat 1-Ainna zieyha
font ayat - Singer Mears
colour -FF33CC
ayat 2 - talking about myself
font ayat 2 - peach sundress~
colour 2 -CC33FF
doodl3 - http://2.bp.blogspot.com/-N-bYquLoHRM/UC8_bnWzvzI/AAAAAAAABLI/-24l7bpikzE/s320/4.PNG

tAg - bALQIS


1
Budak Perasan Comel

My Doddle Collection From Them


Assalamualaikum !

nak kongsi2 sikit ary nim . kongsi apa ?
kongsi doodle yang di kasi oleh mereka khas untuk ainna .
hi3 . join segmen mreka buat , tu yang ainna dapat tuh .






From : Nizam



From : Wan Kaze



From : Aisyah Hazirah

ok , x dak mood nak taip panjang-panjang .hi 3 . tata .
2
Budak Perasan Comel

Buat Header lagi | entry ainna paling panjang .kot ?


Assalamualaikum


tajuk nya , x habis2 pasal header kan ? ;>
sabar bro , sabar , ni bukan pasal header jah bro . ni pasal nak kongsi blog
orang ni bro . *tak tahu knapa ainna suka sbut 'bro'skarang .
blog orang tu ialah blog sibling adik ainna sndiri .
bukan orang lain pun . =..=


ok , yg p'tama nak kongsi blog ainna sndiri dulu .
sabor2 , bukan blog nim , tapi blog ainna 1 lagi . blog untuk ltak doodle 
yang ainna buat . smua doodle yang ainna pnah buat t'sorok kat situ .
kah3 ! ok , kat bawah header blog ainna satu lagi .
gambar forteen jugak you know ?

! Blog sampingan Ainna!

http://itimewayana.blogspot.com/
hajat nak tukar link blog tu sbenarnya . tapi slalu lupa . ok , nyanyuk .
kih3 .
nim contoh doodle  yang ada kat blog tuh . doodle macam ainna pin ainna
taruk kat situ jugak .


next , blog akak ainna . nim blog baru dia .blog lama dia
dah tak boleh pakai dah .ish-3 ! ksian ko bro !

♥ Nescafe Ais ♥
http://nescafiais.blogspot.com/
akak ainna ada buat doodle gak . ainna tolong ajarkan bro ! btw , c0mey gak
dia buat . pandai2 lah korang cari sndiri kat blog dia .
nim c0ntoh yang dia buat . chubby right ?


yang brikut nya , blog adik ainna . baru jah buat brapa ary lpas .
follower pun x dak lagi .hi3 .sbab tu lar nak promote nim .
arap follow lar yaw .opss ! lupa lak . kat bawah nih header yang akan dia
ltak . so , maknanya , skarang dia x guna lagi header nih tapi akan diguna
jika ainna ada masa untuk ltak kat dalam blog dia .



http://hudasempoijer.blogspot.com/
mmang kosong kan blog dia . kalau ada masa , ainna akan tolong
edit blog dia . opss~! tak payah kasi tahu , ainna mmang rajin pun .;p
lawa x header blog adik ainna?
lawa dari ainna punya kan ? nak buat untuk ainna sbenarnya . tapi budak nim buat
gatal2 dia nak yang ainna punya ! ish~!

ouh ! ungu smuanya ! kalau ainna buat , mmang warna ungu lah .
kan ? kan ? tol x bro ?
kalau doodle pulak , yang ainna buat untuk akak ainna comel . kan ?

ok , ainna tahu entry nim panjang gilas . tapi , ni lah
entry ainna yang paaaallliiiinnngggg panjang .so ,diharapkan korang baca .
jangan lupa komen ? assalamualaikum :>*sbenarnya , pnuh
dngan gambar jah .

p/s : kalau nak suruh tolong buat header b0ley jah .
3
Budak Perasan Comel

Comel x header ainna tuh ?


Assalamualaikum

ok , lame x berstory  . banyak kasi freebies je kan ? kan ?
tadi kan , ainna bukak fb . x de motif pun sebenarnya buka fb tuh .
suke2 jah . tapi , bile ainna tengok noti ainna kan ,korang tau ape yang
ainna tau ? ouhh ~ mesti lah tau kan .

tadaaa ~! my favourite idol like ainna punye post .
wohhooo . ainna post kat fanpage die kelmarin . x sangke pulak dia like .
ehh ! lupe pulak nak kasi tau sape . He is ...
Ariz Lufias . yang kumpulan forteen tuh .
yang paling  kiut miut tuh .jadi , ainna pun saje2 lah  download photo die .
pastu , mase nak buat header , ainna terfikir nak letak gambar die .
apa salah nye kan ?


jadi lah hasilnya seperti header ainna di atas . comel x ?
doodle tuh ainna buat . saje je try letak kat header .
hah ! tu ! tngok name izzue , ariz ,one dengan ameer tuh .
terselit jugak nama ainna .kwang3

ouekeh3 ! nampaknye tuan punye lappy ni dah nak mengamuk .
lappy ni adik ainna punye .saje pinjam .try gune . kecik bro !
peace ^_^v


1
Budak Perasan Comel

Cute Kawaii Icon


Assalamualaikum ;3

hah hah . kawaii x icon tu ? he3
ainna jumpa kat 1 laman web .jadi, ianya bukan dicuri dari blog lain .
understand ? sape x paham sile angkat kaki anda sebagai tande x paham .













 sebelum nak g0dek2 , dipersilakan untuk mengomen terlebih dahulu .
ok? chaww !