5.Preview dan save!
3
Budak Perasan Comel

Alahai , Kawaii x Blog Ainna ?


Assalamualaikum ! 

yeayh ~ sempena tahun baru kononyalah , ainna buat perubahan sikit dekat blog ainna .
ehh ? sikit kewp ? entah lar .
nampak kawaii lah konon . ha3 . wateber lah kan .
still dengan warna yang sama  , pink campur purple . tema ?
x tau lah . tapi ainna banyak guna gambar rilakkuma . so , temanya
rilakkuma lah tu .

Funny Bunny

wakakaka ~ ok , kekuranan idea untuk berfikir . x tau nak taip apa .
btw , komen lah sikit blog ainna nih . banyak pun x apa .
ainna lupa lah pulak nak print scrint blog ainna yang belum ainna edit jadi camni .
ok , bye . pendek betul kan entry ainna kali nih ?

3 comments:

  1. dtg ke blog kamoo..

    http://xxxsophiacoolgrey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. saya tag awak..harap join..hehe..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

    ReplyDelete
  3. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

    ReplyDelete